De meeste activiteiten van de Raad van Kerken zijn i.v.m. Corona tot nader bericht afgelast of uitgesteld.

Jaarverslag 2020
Het jaarverslag van de Raad van Kerken Nijverdal - Hellendoorn over 2020 is uit. Lees hier meer jaarverslag 2020

Dag mannen,

Vrijdag 24 September is er eindelijk weer een KVA. We beginnen zoals je van ons gewend bent om 19:30. Ook weer op onze vertrouwde locatie aan de Noordelijke Hoofddijk 11 te Nijverdal. Kom jij ook langs? We hopen op mooie gesprekken onder het genot van een hapje en een drankje. Neem gerust iemand mee, hoe meer zielen, hoe.....

Tot de 24e!

Hartelijke groet namens de mannen van de KVA.

Nieuws van het Trefpunt Minima
Helaas heeft het bestuur van het Trefpunt Minima moeten besluiten om voorlopig de Inloopochtenden niet door te laten gaan. Het bestuur beseft dat dit een flinke tegenvaller is voor de trouwe bezoekers van de Inloopochtend. Daar is immers de mogelijkheid om even je zorgen te vergeten en contact te onderhouden met gelijkgestemden. En vooral in deze vreemde tijd hebben mensen behoefte aan contact.

Het doel van de Inloopochtend is een laagdrempelige, veilige plek te bieden waar men terecht kan met verhalen, problemen, zorgen en niet te vergeten positieve ervaringen en gezelligheid. Je verhaal doen bij iemand die aan een half woord genoeg heeft en meteen snapt waar het over gaat kan een hele opluchting betekenen. En je probleem vertellen aan iemand die hetzelfde meegemaakt heeft en er misschien ook al een oplossing voor heeft gevonden is natuurlijk helemaal fijn.

Gelukkig kunnen we wel contact onderhouden via telefoon of e-mail. Mensen die graag hun verhaal kwijt willen of ergens problemen mee hebben kunnen bellen met 06-1063 3846, werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur of mailen met trefpuntminima@hotmail.com

Ook via de website www.noabers-voor-noabers.nl kan men veel informatie krijgen en contacten leggen.