Kampvuuravond DONDERDAG 4 juli 19:00 uur

Nieuwe locatie!!!!!!!

Hallo allemaal,

Donderdag 4 juli houden we weer een KVA. Dit word de eerste KVA op onze nieuwe locatie. Deze locatie is aan de Noordelijke hoofddijk 11 in Nijverdal / Kruidenwijk.

Op deze avond zullen we met elkaar in gesprek gaan rondom het kampvuur. Natuurlijk word er ook weer voor de innerlijke mens gezorgd. Ook houden we deze avond weer een collecte, dus neem je portemonnee mee als je het dragen kan om hieraan bij te dragen.

Kom langs en neem iemand mee die op een laagdrempelige manier wil kennis maken met het geloof.
Groet, René

Oecumenische dienst van de gezamenlijke Kerken

Bruisende kerk in Nijverdal

8 september 2019 om 9.30 uur

Thema: Samen is veel leuker!

Op zondag 8 september om 9.30 uur is er Bruisende Kerk in Nijverdal. Wij vieren dan de Oecumenische dienst in samenwerking met alle kerken. Het thema dit jaar is: Samen is veel leuker!

Ik wil u/jou van harte uitnodigen daarbij aanwezig te zijn! Het belooft een prachtige gezinsdienst te worden met medewerking van Pastor Gerard Legtenberg, Ds. Robbert Jan Perk, Gospelkoor Shine en Christelijke Muziekvereniging Advendo.

Op diverse scholen hebben de kinderen het nummer ‘Samen is veel leuker!’ aangeleerd gekregen. Dit zullen ze tijdens de dienst samen met Shine gaan zingen. Daarnaast is er voor jonge kinderen een kleurplaat/woordzoeker aanwezig.

De dienst zal gehouden worden in de feesttent op het Marktplein en begint om 9.30 uur. Inloop is vanaf 9.00 uur. Na afloop is er volop ruimte om na te praten onder het genot van een kop koffie, limonade en lekkere krentenwegge.
Tot zondag 8 september 9.30 uur!

Namens de Raad van Kerken,
Jochem Kerklaan
Oecumenische dienst van de gezamenlijke Kerken

Raad van Kerken zoekt hulp

commissie Vredesweek

Al een groot aantal jaren is er onder de paraplu van de Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn een commissie actief die een activiteit organiseert tijdens de Vredesweek in september. De commissie heeft in het verleden vredesdiensten georganiseerd en later een aantal keren een vredesmarkt. Afgelopen september is er een walk of peace geweest. Nu hebben de commissieleden aangegeven dat zij graag versterking willen om weer nieuwe ideeën ten uitvoer te brengen. Dus wij zijn op zoek naar mensen die deze commissie zouden willen versterken.