De meeste activiteiten van de Raad van Kerken zijn i.v.m. Corona tot nader bericht afgelast of uitgesteld.

Jaarverslag 2020
Het jaarverslag van de Raad van Kerken Nijverdal - Hellendoorn over 2020 is uit. Lees hier meer jaarverslag 2020

Onder voorbehoud

BRUISENDE KERK IN NIJVERDAL

OECUMENISCHE DIENST VAN DE GEZAMENLIJKE KERKEN

Thema: Dag aan dag draagt Hij ons

12 september 2021, 9.30 uur

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar, met nagenoeg ongekende uitdagingen voor onze samenleving en ook de kerk. De vorige editie was nog digitaal, dit jaar zal onder de huidige mogelijkheden er weer een oecumenische tentdienst tijdens Bruisend Nijverdal gehouden worden!

Ik wil u/jou van harte uitnodigen daarbij aanwezig te zijn. Het belooft een prachtige gezinsdienst te worden met medewerking van Fred Noordstar (Beth-Shalom) en Pastor Gerard Legtenberg. Ook het Gospelkoor Shine en de Christelijke Muziekvereniging Advendo zijn weer aanwezig en zullen ons muzikaal begeleiden.

Het thema dit jaar is: Dag aan dag draagt Hij ons. Dit thema zal zowel in de muziek, een leuk filmpje voor de kids en de preek terugkomen.

De dienst zal gehouden worden in de feesttent op het Marktplein en begint om 9.30 uur. Inloop is vanaf 9.00 uur. Na afloop is er volop ruimte om na te praten onder het genot van een kop koffie, limonade en lekkere krentenwegge.

Een superleuk event voor het hele gezin, dus wees welkom op zondag 12 september 9.30 uur!

Namens de Raad van Kerken,

Jochem Kerklaan

Nieuws van het Trefpunt Minima
Helaas heeft het bestuur van het Trefpunt Minima moeten besluiten om voorlopig de Inloopochtenden niet door te laten gaan. Het bestuur beseft dat dit een flinke tegenvaller is voor de trouwe bezoekers van de Inloopochtend. Daar is immers de mogelijkheid om even je zorgen te vergeten en contact te onderhouden met gelijkgestemden. En vooral in deze vreemde tijd hebben mensen behoefte aan contact.

Het doel van de Inloopochtend is een laagdrempelige, veilige plek te bieden waar men terecht kan met verhalen, problemen, zorgen en niet te vergeten positieve ervaringen en gezelligheid. Je verhaal doen bij iemand die aan een half woord genoeg heeft en meteen snapt waar het over gaat kan een hele opluchting betekenen. En je probleem vertellen aan iemand die hetzelfde meegemaakt heeft en er misschien ook al een oplossing voor heeft gevonden is natuurlijk helemaal fijn.

Gelukkig kunnen we wel contact onderhouden via telefoon of e-mail. Mensen die graag hun verhaal kwijt willen of ergens problemen mee hebben kunnen bellen met 06-1063 3846, werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur of mailen met trefpuntminima@hotmail.com

Ook via de website www.noabers-voor-noabers.nl kan men veel informatie krijgen en contacten leggen.