Het jaarverslag van de Raad van Kerken Nijverdal - Hellendoorn over 2019 is uit.

Lees er hier meer over: jaarverslag 2019

Alle activiteiten van de Raad van Kerken

zijn tot nader bericht afgelast of uitgesteld.

Kampvuuravond

Uitnodiging, KVA 10-07-2020
Voor Mannen en Vrouwen!
Aanvang 19:30 uur!
Noordelijke hoofddijk 11, Nijverdal.

Eindelijk kan het weer, een nieuwe Kamp🔥avond maar tevens de afsluiting van het seizoen. We willen er daarom een gezelligheids avond van maken. Kom en geniet met ons mee.
Het geweldige woord van God zegt in psalm 23: ‘Hij verkwikt mijn ziel, Hij leidt mij in het spoor van de gerechtigheid, omwille van Zijn Naam. Al ging ik ook door een dal vol schaduw van de dood, ik zou geen kwaad vrezen, want U bent met mij. Wat een geweldige bemoediging en belofte geeft de Heer door dit vers.
We hopen jullie te ontmoeten op 10 juli, voor eten en drinken wordt gezorgd. Er is een giftenpot om ons te helpen dit telkens mogelijk te maken.
Tot ziens op de KVA!