Creatieve inloopochtend voor minima op dinsdag 18 juni

Op dinsdag 18 juni  a.s. wordt de zesde inloopochtend voor de Minima gehouden. Dit is tevens de laatste inloopochtend voor de zomer. Op dinsdag 17 september zal de volgende inloopochtend weer zijn.

Op de inloopochtend van 18 juni zal er een zoete uitdaging zijn: We gaan naar een workshop, hier gaan we zelf chocolade en bonbons maken. De ochtend wordt gehouden bij Twente Decadente te vinden bij  Krönnenzommer aan de Sanatoriumlaan 20, 7447 PK in Hellendoorn.
Deze ochtend is voor iedereen toegankelijk en er zijn geen kosten aan verbonden.
We verzamelen om 9.15 uur bij de ingang van de kelder van ’t Spectrum aan het Hendrik Wormserplein en vertrekken daar met auto’s naar Krönnenzommer.

In verband met het doorgeven van het aantal deelnemers is het van belang dat u zich opgeeft voor deze ochtend.

Opgeven graag vóór vrijdag 14 juni via onderstaand mailadres of telefoonnummer.
Kinderen mogen meekomen, voor hen is ranja aanwezig. Speelgoed graag zelf meenemen.
E-mail: trefpuntminima@hotmail.com of
Telefoonnummer: 06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur)

Raad van Kerken zoekt hulp

commissie Vredesweek

Al een groot aantal jaren is er onder de paraplu van de Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn een commissie actief die een activiteit organiseert tijdens de Vredesweek in september. De commissie heeft in het verleden vredesdiensten georganiseerd en later een aantal keren een vredesmarkt. Afgelopen september is er een walk of peace geweest. Nu hebben de commissieleden aangegeven dat zij graag versterking willen om weer nieuwe ideeën ten uitvoer te brengen. Dus wij zijn op zoek naar mensen die deze commissie zouden willen versterken.