1 2

NACHT VAN GEBED 2022

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland.

Doe mee met de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk, vrijdag 17 op zaterdag 18 juni, van 20.00u tot 02.00u, in kerkgebouw de Schaapskooi, Kuperserf 49 te Nijverdal. Tijdens de Nacht horen en zien we tijdens de gebedsblokjes verhalen uit onder andere Noord-Korea, Afghanistan, Djibouti en Colombia. Het is ook mogelijk om een deel van de Nacht mee te bidden, schuif gerust aan wanneer het u past.

De Nacht van Gebed volgt traditiegetrouw op de Zondag voor de Vervolgde Kerk, zo 12 juni. In diverse kerkdiensten zal ook dan aandacht voor de vervolgde christenen worden gevraagd.

Algemene informatie over beide activiteiten is te vinden op de website van Open Doors. Neem voor vragen over de plaatselijke Nacht van Gebed contact op met Marcel Ticheler, tel.nr. 0548-619647 of via e-mailadres tichelermarcel@gmail.com

Bruisende Kerk in Nijverdal
Oecumenische Gezinsdienst van de gezamenlijke Kerken

Thema: Je bent uitgenodigd!

11 september 2021, 9.30 uur

Yes, we kunnen weer samenkomen! Na een aantal bijzondere jaren gaan we er vanuit dat we dit jaar weer samen met elkaar een gezinsdienst in de tent van Bruisend Nijverdal kunnen vieren. Het belooft dit jaar een bijzondere editie te worden, met als thema: Je bent uitgenodigd!

De dienst bestaat uit een voorstelling van Christelijke theater ‘Poppen & Meer’ en wordt muzikaal begeleid door een toffe band. Kortom, een hartstikke leuk event om samen met het hele gezin, opa’s en oma’s, vrienden en familie naar toe te gaan.

De dienst zal gehouden worden in de feesttent op het Marktplein en begint om 9.30 uur. Inloop is vanaf 9.00 uur. Na afloop is er volop ruimte om na te praten onder het genot van een kop koffie, limonade en lekkere krentenwegge.

Een superleuk event voor het hele gezin, dus noteer deze alvast in je agenda en wees welkom op zondag 11 september 9.30 uur!

Namens de Raad van Kerken,

Jochem Kerklaan