Winterwerk Protestantse gemeente Hellendoorn
en Protestantse gemeente Nijverdal

In de gemeente van Hellendoorn worden vele activiteiten ondernomen die ook geschikt zijn voor andere mensen dan gemeenteleden van de PG Hellendoorn en de PG Nijverdal. Iedereen is uitgenodigd om aan een of meer van de activiteiten deel te nemen.


In het boekje Lerend geloven (2020/2021) kunt u alles over de activiteiten lezen.

Dit jaar zijn er 3 versies:
Boekje Lerend geloven totaal
Boekje Lerend geloven kringen
Boekje Lerend geloven andere activteiten.

 

‘STARTDIENST MET EEN BIJZONDER KARAKTER' IN “DE SCHOOF” TE DAARLERVEEN

Zondag 26 SEPTEMBER – aanvang: 19.00 uur is er weer een ‘dienst met een bijzonder karakter’ in “De Schoof”, Brugstraat 10, Daarlerveen.

Deze dienst staat in het teken van de start van een nieuw seizoen Groei Groep Daarlerveen en sluit aan bij ons jaarthema “Durf Daniël te zijn”. Samen openen wij Gods Woord en lezen Daniël 1. Hoe heeft Daniel zich staande gehouden midden in een samenleving vol afgoderij en weerzinwekkende praktijken? Daniël werkte volgens een opvallende strategie die ook wij goed kunnen gebruiken in onze tijd. Lever je niet uit aan de wereld, maar sluit je ook niet op in je eigen wereld of christelijke bubbel. Stevig geworteld in God, ben je in staat om je takken breed uit te laten waaieren naar de wereld die steeds meer van God afdwaalt. De leiding is in handen van commissieleden en gemeenteleden werken weer aan deze dienst mee. Er is een gastmuzikant die de samenzang zal begeleiden en er is een geschreven lied n.a.v. Daniël 1 op een bekende melodie. Het is een themadienst van een nieuw seizoen Groei Groep Daarlerveen (voorheen Gemeente Groei Groep ‘De Schoof’ & Alpha Groei Groep). Natuurlijk is iedereen van harte welkom in deze dienst. Er wordt gebruik gemaakt van een liturgie en we zingen bekende liederen. De kerk is open voor iedereen. Welkom!

Er zijn geen oudere berichten