Winterwerk Protestantse gemeente Hellendoorn.

In de gemeente van Hellendoorn worden vele activiteiten ondernomen die ook geschikt zijn voor andere mensen dan gemeenteleden van de PG Hellendoorn. Iedereen is uitgenodigd om aan een of meer van de activiteiten deel te nemen.
In het boekje kunt u alles over de activiteiten lezen. Boekje Winterwerk..

 

Inloopochtenden april en mei Trefpunt Minima gaan niet door.

In verband met de richtlijnen van de regering met betrekking tot het Coronavirus gaan de inloopochtenden van Trefpunt Minima van april en mei niet door. We zijn ons ervan bewust dat het voor onze gasten geen gemakkelijke tijd is en dat het ook nog even zal duren. Daarom willen wij iedereen vanaf deze plek heel veel sterkte wensen en dat men naar elkaar omkijkt in deze periode.

Op dit moment is het nog niet duidelijk of de inloopochtend van juni wel door kan gaan, we wachten de richtlijnen daarvoor af.

 

Wereldgebedsdag 2020

De Wereldgebedsdag was op 6 maart om 19.00 uur in de zaal van het diensten centrum van het  Leger des Heils in Nijverdal. De hele dag door ging in 24 uur het gebed de wereld rond. In Zimbabwe is de dienst door vrouwen voorbereid en daarna naar alle landen gestuurd. De werkgroep in Nijverdal (leden van verschillende kerkgenootschappen) heeft de dienst hier voorbereid. De opkomst was goed; er waren 35 personen aanwezig. De dienst was sfeervol en het koor Deo Volente van Molukse zangers onder begeleiding van Joshua Joseph ondersteunde de dienst.
Na afloop was er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje thee of koffie. Waar goed gebruik van werd gemaakt.

Helaas...

De tekst die u zocht bestaat niet (meer).