Winterwerk Protestantse gemeente Hellendoorn.

In de gemeente van Hellendoorn worden vele activiteiten ondernomen die ook geschikt zijn voor andere mensen dan gemeenteleden van de PG Hellendoorn. Iedereen is uitgenodigd om aan een of meer van de activiteiten deel te nemen.
In het boekje kunt u alles over de activiteiten lezen. Boekje Winterwerk..

‘Bidden langs het kanaal tijdens Week van Gebed 2020

Tijdens de Week van Gebed zijn er zes avonden “Bidden langs het kanaal”.

In Vriezenveen (Westerkerk), Daarlerveen (“De Schoof” & “De Kruiskerk”), Vroomshoop (“Het Anker”), Geerdijk (Sint Willibrordus) en Beerzerveld (Hervormde Kerk) staan kerken langs het kanaal. Iedere kerk werkt een eigen programma van circa 45 minuten uit.

‘Buitengewoon’ is het centrale thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen.

De gebedsweek vindt plaats van 19 tot en met 26 januari 2020.
Christenen in de hele wereld komen in de Week van Gebed samen om te bidden voor elkaar, voor de stad of dorp, het land en de wereld. Het thema is dit jaar aangedragen door christenen uit Malta. Ieder die mee wil bidden, mee wil zingen tijdens “Bidden langs het kanaal” is hartelijk welkom.

STARTDIENST op Zondag 19 januari 2020 – Aanvang 19.00 uur
“De Schoof”, Brugstraat 10, Daarlerveen.
SAMENZANG, BIJBELLEZING, OVERDENKING,
LUISTERLIED  en THEMA-UITBEELDING,
m.m.v. PROJECTBAND en na afloop is er koffie/thee en tijd voor ontmoeting.

Maandag 20 januari 2020 – aanvang: 19.15 uur
“Het Anker”, Hoofdstraat 35, Vroomshoop

Dinsdag 21 januari 2020 – aanvang: 19.15 uur
Hervormde Kerk, Westerweg 38, Beerzerveld

Woensdag 22 januari 2020 – aanvang: 19.15 uur
Sint Willibrordus, Schoolstraat 80, Geerdijk

Donderdag 23 januari 2020 – aanvang: 19.15 uur
“De Kruiskerk”, Kerkstraat 2, Daarlerveen

Vrijdag 24 januari 2020 – aanvang: 19.15 uur
Westerkerk, Kanaalweg-Zuid 7, Vriezenveen

Noteer alvast de data en weet u welkom!

MOZAÏEK VAN KERKPLEKKEN komt met ‘PRIKKELS’

Ook in 2020 zijn er diensten met een bijzonder karakter in “De Schoof”. Het is een bijzondere themadienst. Zondag 2 februari – aanvang: 19.00 uur is er een ‘PRIKKEL’ in “De Schoof”, Brugstraat 10, Daarlerveen. Aan diverse mensen is al gevraagd welk lied ze graag zingen. Het thema van deze prikkel is “Geloofsheld of deserteur”, n.a.v. een held uit de Bijbel. Diverse gemeenteleden werken aan deze dienst mee. PRIKKELS – aangeraakt worden door de woorden van God. Wij zingen bekende liederen met behulp van de beamer. Steeds meer (PKN) kerken vormen een mozaïek van kerkplekken. Meer weten en/of ook meedoen? Loop eens een kerk binnen of kijk op www.protestantsekerk.nl De kerk is open voor iedereen. Welkom!

Helaas...

De tekst die u zocht bestaat niet (meer).