Winterwerk
Protestantse gemeente Hellendoorn
Protestantse gemeente Nijverdal.

In de gemeente van Hellendoorn worden vele activiteiten ondernomen die ook geschikt zijn voor andere mensen dan gemeenteleden van de PG Hellendoorn en de PG Nijverdal. Iedereen is uitgenodigd om aan een of meer van de activiteiten deel te nemen.
In het boekje Lerend geloven kunt u alles over de activiteiten lezen. Dit jaar zijn er 3 versies:
Boekje Lerend geloven totaal..
Boekje Lerend geloven kringen
Boekje Lerend geloven andere activteiten.

ACHT AVONDEN ‘BIDDEN LANGS HET KANAAL’ OP LOCATIE

Tijdens de Week van Gebed zijn er acht avonden ‘Bidden langs het kanaal’. Handelingen 16 vers 13 was in 2018 de aanleiding van deze samenwerking. De vierde editie zal wat anders gaan, want we kunnen niet massaal samen komen. Elke avond is er nu een uitzending via een YouTube kanaal.

In Vriezenveen (Westerkerk), Daarlerveen (De Schoof & De Kruiskerk), Vroomshoop (Het Anker), Geerdijk (Sint Willibrord) en Beerzerveld (Hervormde Kerk) staan kerken langs het kanaal Almelo-De Haandrik.
De gebedsweek vindt plaats van zondag 17 tot en met zondag 24 januari 2021. Op zaterdagavond is er een speciaal programma voor de kinderen en op zondagavond sluiten wij de week af met ‘Zingen & Bidden langs het kanaal’. Iedere kerk werkt een eigen programma van circa 35 minuten uit.
#blijfinmijnliefde. Dat is de oproep die centraal staat tijdens de Week van Gebed voor eenheid van christenen. Het is een oproep van Jezus Christus zelf uit het evangelie volgens Johannes 15 vers 1-17. Zusters uit de kloostergemeenschap in Grandcamp (Zwitserland) wijzen op de verbondenheid met Christus als bron van de vrucht van eenheid en hebben het thema aangereikt.

Wilt u vooraf – in januari – een overzicht van het programma ontvangen?

Voor vragen en/of reacties?

Stuur dan een mail naar verspieders.express@gmail.com

Het volgen van ‘Bidden langs het kanaal’ is vrij eenvoudig. Ga naar www.youtube.com en zoek op Verspieders Express waarvoor jij je kosteloos kan abonneren. Dit is niet noodzakelijk maar wel handig, want er komen meer missionaire programma’s. Op dit YouTube kanaal Verspieders Express komt er elke avond om 19.15 uur een uitzending online.

Deel dit bericht met anderen en/of nodig iemand uit om samen te kijken.

Van harte welkom bij ‘Bidden langs het kanaal’ online.

Helaas...

De tekst die u zocht bestaat niet (meer).