Inloopochtend voor minima op dinsdag 21 mei

Op dinsdag 21 mei a.s. wordt de vijfde inloopochtend van 2019 voor de Minima gehouden. Dit is wederom de gebruikelijke derde dinsdag van de maand. De inloopochtend begint om 9.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Er is deze inloopochtend geen speciaal thema of een gastspreker, wel is er iemand aanwezig die een kleine toelichting kan geven op de laatste ontwikkelingen/bezuinigingen binnen de gemeente Hellendoorn. Onder het genot van koffie of thee is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.
De inloopochtend wordt gehouden in de kelder van “Het Spectrum” Hendrik Wormserstraat 1 Nijverdal (ingang aan het Hendrik Wormserplein). Opgave is niet nodig.
Kinderen mogen meekomen, voor hen is ranja aanwezig. Speelgoed graag zelf meenemen.


Info: trefpuntminima@hotmail.com of 
Telefoonnummer: 06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur)


Inloopochtenden van Trefpunt Minima gaan door in 2019

Na de zomervakantie zijn er weer 3 inloopochtenden geweest van Trefpunt Minima. In september en oktober lag het accent op ontmoeting en gezelligheid; en gezellig was het zeker! Zo’n 10 bezoekers per keer dronken koffie of thee en konden ook ervaringen uitwisselen over allerlei zaken die hen bezig hielden. Ook konden de gastvrouwen soms aanwijzingen geven als het ging om regelingen van de gemeente die niet duidelijk waren.

In november gingen we met elkaar bloemschikken o.l.v. Ina Muller. Zij had alle materialen bij zich en met redelijk eenvoudige middelen werden erg leuke bloemstukjes gemaakt. Er waren 15 bezoekers aanwezig en er zitten duidelijk bloemschiktalenten onder hen!

Het blijkt dus dat de inloopochtenden in een behoefte voorzien en daarom gaan we in 2019 door! Het accent zal blijven liggen op ontmoeting en gezelligheid. Er zal een keer een half uurtje informatie gegeven worden over de nieuwe gemeentelijke minimaregelingen en natuurlijk gaan we nog een keer een creatieve ochtend houden. En iedereen is er vast wel voor te vinden om in juni af te sluiten met een uitstapje.

Dan nu de komende datums voor de inloopochtenden 1e halfjaar 2019:

  • Dinsdag 16 april een “bloemige” uitdaging
  • Dinsdag 21 mei
  • Dinsdag 18 juni (uitstapje?)

Tijd: van 9.30 uur tot 11.30 uur
Locatie: In de kelder van het ‘Spectrum’, Hendrik Wormserstraat 1, ingang aan het Hendrik Wormserplein.

Houd ook de publicatie in de huis-aan huis bladen in de gaten!
We hopen in 2019 weer veel oude bekenden en veel nieuwe bezoekers te mogen begroeten.

 

Trefpunt Minima – inloopochtenden,
Tine, Rikie, Thea, Heileen, Nardi, Erna en Piet.