Bruisende Kerk in Nijverdal

Oecumenische dienst van de Gezamenlijke kerken

9 september 2018 om 9.30 uur

thema: Doe normaal!

Op zondag 9 september, om 9.30 uur, is er Bruisende Kerk in Nijverdal. Wij vieren dan de Oecumenische dienst in samenwerking met alle kerken. Het thema dit jaar is: Doe normaal!

Ik wil u / jou van harte uitnodigen daarbij aanwezig te zijn! Het belooft een prachtige dienst te worden met medewerking van Pastor Gerard Legtenberg, Ds. Bertine van de Weg, Gospelkoor Shine en Christelijke Muziekvereniging Advendo.

De dienst zal gehouden worden in de feesttent op het Marktplein en begint om 9.30 uur. Inloop is vanaf 9.00 uur. Na afloop is er volop ruimte om na te praten onder het genot van een kop koffie en lekkere krentenwegge.

Tot zondag 9 september 9.30 uur!

Namens de Raad van Kerken,

Jochem Kerklaan

Kerstpakketten en de Wet op de Privacy

Belangrijk voor ons maar ook voor U!

Onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Kerken worden al vele jaren de volgende acties georganiseerd: de Kerstpakkettenactie,  de Paasgroetactie en de Sinterklaasmiddag  voor gezinnen met kinderen tot en met 8 jaar. De adressen worden verkregen via de plaatselijk kerkelijke, maatschappelijke en sociale organisaties en daar is tot op heden zeer zorgvuldig mee omgegaan. Er is sinds 25 mei j.l. een Europese wetgeving waardoor Raad van Kerken genoodzaakt is om uw privacy nog beter te waarborgen.  En daarvoor hebben wij van de cliënten enkele gegevens nodig en een handtekening. Daarmee wordt toestemming gegeven dat de Raad van Kerken de gevraagde gegevens mag gebruiken voor een van de genoemde acties. De komende periode, maar voor 15 september, zullen de reeds bekende cliënten benaderd worden met het verzoek de gegevens in te vullen en een handtekening te zetten. De ontvangen gegevens worden door de Raad van Kerken bewaard en uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van de Kerstpakkettenactie, de Paasgroetactie  en de Sinterklaasmiddag. Indien een client deze brief niet invult geeft hij/zij aan dat zijn/haar gegevens niet gebruikt mogen worden voor genoemde doeleinden. Zijn/haar gegevens worden dan uit het huidige bestand van Raad van Kerken verwijderd.  Dit houdt dan in dat hij/zij geen kerstpakket, geen paasgroet en geen uitnodiging voor de Sinterklaasmiddag (indien van toepassing) zal ontvangen! De Raad van Kerken ziet echter helaas geen andere mogelijkheid om te gaan voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Folder kerkdiensten zomer 2018

Elk jaar geeft de Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn een zomerfolder uit met daarin  alle kerkdiensten van alle aangesloten kerkgemeenschappen in de gemeente Hellendoorn voor de maanden juni, juli en augustus.

Download de folder kerkdiensten zomer 2018 (.pdf)