Nacht van Gebed van 1 op 2 juni 

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Jummai uit Nigeria na een aanval op haar dorp: “Elke avond zijn we bang dat we ’s nachts wederom worden aangevallen. ’s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming.” Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bidt u mee voor uw broers en zusters zoals Jummai? Deze Nacht staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azië.

De Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk werd gehouden van vrijdag 1 op zaterdag 2 juni in de Schaapskooi, in Nijverdal. De Nacht begon om 20.00u en duurde tot 02.00u. Tijdens de nacht hoorden we verhalen van vervolgde christenen en ondersteunden we hen door gebed. 

Neem voor vragen contact op met: Robbert Jan Perk, 06-2219 7495 of e-mail rjperk@wxs.nl, 
of Marcel Ticheler, 06-2860 5612, e-mail tichelermarcel@gmail.com. 

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht

Ook op zondag 27 mei, de Zondag van de Vervolgde Kerk, werd in veel kerken in de diensten speciale aandacht gegeven aan onze vervolgde broeders en zusters.
 
Marcel Ticheler,
Namens Raad van Kerken Nijverdal / Hellendoorn

Helaas...

De tekst die u zocht bestaat niet (meer).